Om Oss

Välkommen till Mitt I Köket, en sida där vi brinner för matlagning och kök! Vi heter Klara Svensson och Pernilla Håkansson och det är vi som är grundarna bakom Mitt I Köket.

Vi träffades redan på högstadiet där vi fann varandra med vårt gemensamma intresse till matlagning. Med tiden utvecklade vi våra kunskaper och sedan några år tillbaka jobbar vi båda inom både kök och matlagning.

Klara Svensson

Klara Svensson

Hej, Mitt namn är Klara Svensson och jag är uppvuxen utanför Stockholm. Min stora dröm har alltid varit att jobba med mat och matlagning. Sedan 20 års ålder jobbar jag som kock och har många års erfarenheter från olika restauranger. På fritiden spenderar jag mycket tid i naturen men är även ett stort fan av yoga.

Klara Svensson

Pernilla Håkansson

Hej, Mitt namn är Pernilla Håkansson, jag kommer ursprungligen från en liten förort utanför Göteborg men bor sedan tonåren i Stockholm. Jag har i grunden en kockutbildning men efter gymnasiet valde jag att sadla om för att jobba som köksdesigner där jag jobbar på ett företag som designar och konstrurerar både professionella och privata kök

Pernilla Håkansson
Pernilla Håkansson

Varför ska du läsa mitt i köket?

Mitt I Köket skapades för att hjälpa framförallt hemmakockar och matlagningsentusiaster till att breda och utveckla sina kunskaper inom köksutrustning, vitvaror och matlagning. Men vår sida lämpar sig även till professionella kockar som amatörer som vill bli bättre på att laga mat.

Så mycket som möjligt försöker vi testa de artiklar som nämns i den här bloggen för att få verkliga erfarenheter med dem. Men det är inte alltid möjligt så vi litar också på omfattande online-feedback från riktiga kunder om dessa artiklar. Vårt innehåll och recensioner bygger på antingen våra egna åsikter eller insamlade omdömen från andra sajter. Det innebär nödvändigtvis inte att du håller med om att ett viss utrustning är det “bästa” eller att du blir en ”bättre kock” genom att köpa just vår rekommenderade produkt. Artiklar och recensioner är framtagna från vårt perspektiv. Alla betyg och åsikter är våra personliga och dina upplevelser kan givetvis skilja sig från våra.